De Vlashoek | Overblijven
18
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Overblijven

Welkom bij DeTafelVan. Basisschool de Vlashoek heeft ervoor gekozen de tussen schoolse opvang (oftewel de overblijf) uit te besteden aan Stichting DeTafelVan.
Met ingang van 24 augustus 2015 zorgen wij er samen met de school voor dat uw kind op een goede manier wordt begeleid tijdens de middagpauze. Uw kind krijgt voldoende tijd om te lunchen. Na de lunch is er ruimte voor (buiten)activiteiten.

Hoe werkt het?

U kunt uw kind per direct heel eenvoudig aanmelden voor de tussenschoolse opvang (TSO). Op onze website www.stichtingdetafelvan.nl kunt u uzelf en uw kinderen registreren via het portaal van DeTafelVan. Deze registratie is eenmalig. Vervolgens kunt u per dag voor 09.00 uur aangeven of uw kind overblijft. U kunt hiervoor digitaal strippen kopen via de website met een minimum van 10 strippen en een maximum van 100 strippen. De betaling vindt plaats via iDEAL. Uiteraard op een veilige manier.
U kunt ervoor kiezen om vaste overblijfmomenten in te voeren. Dit kunt u al doen voor het gehele schooljaar. U kunt ook per dag bepalen of uw kind overblijft. Wanneer u uw kind aanmeldt, wordt automatisch het saldo van uw digitale strippenkaart bijgewerkt. U ziet direct hoeveel strippen u nog overheeft zodat u tijdig strippen kunt bijkopen. De strippen blijven de gehele schoolperiode van uw kind geldig.

Uw kind aan- en afmelden

Als u ervoor kiest om per dag te bepalen of uw kind overblijft, moet uw kind vóór 09.00 uur die dag aangemeld zijn. Als uw kind niet tijdig is aangemeld, kan het die dag niet overblijven. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de ouder.

Komt uw kind onverwacht niet naar de overblijf?

Vóór 09.00 uur ’s morgens kunt u dit aanpassen in het portaal van DeTafelVan. De strip wordt dan weer aan uw saldo toegevoegd.

Heeft u meerdere kinderen?

De strippen staan op uw naam, niet op de naam van uw kind. Als u meerdere kinderen wilt laten overblijven, kan dit met dezelfde strippenkaart betaald worden. Hoe meer strippen u inkoopt, hoe goedkoper het wordt.

Heeft u aan het einde van het schooljaar strippen over?

Geen probleem. Uw strippen blijven gewoon staan tot het volgend schooljaar.

Wat kost een strip?

  • 10 strippen = € 2,50 per strip
  • 20 strippen = € 2,45 per strip
  • 30 strippen = € 2,40 per strip
  • 40 strippen = € 2,35 per strip
  • 100 strippen = € 2,30 per strip

Lunch niet inbegrepen

De kinderen nemen zelf eten en drinken mee naar school. DeTafelVan zorgt voor goede begeleiding tijdens de overblijf.

Vragen?

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar info@stichtingdetafelvan.nl of maak gebruik van ons contactformulier op www.stichtingdetafelvan.nl.